Weight-flow Contact

Weight-flow Contact

Alap tréning

Három napos folyamat kezdőknek és újrakezdőknek

Ami vár rád: az három nap mozgás, fizikai gyakorlatok, érintésekben gazdag, valódi találkozások, és figyelmes jelenlét önmagad és társad, társaid felé. Megtapasztalhatod, hogyan működsz kapcsolataidban és azt hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy kapcsolataidat értékesnek éld meg. Megtapasztalhatod, hogy képes vagy teljes lényeddel érinteni, ölelni, bátran elesni és felállni, támaszt adni és azzal egyidőben megtámasztva lenni.

Ez az első három napos alkalom valószínűleg felkavar, felráz, sőt lehet, hogy kiborít. Ugyanakkor megerősít, felébreszt, változásra inspirál és tudatossá tesz. Ösztönöz, és egyben kulcsot is ad ahhoz, hogy minőségi életet élj, hogy minőségi kapcsolataid legyenek. 

A weight-flow contact folyamatai által olykor olyan falakat szakítunk át, melyeket szociális tabuk vagy egyéni traumák építettek.

A weight-flow contact Alap tréning nem igényel semmilyen előképzettséget. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik jobbá akarják tenni kapcsolatukat önmagukkal, társaikkal, a világgal, valamint azoknak, akik nyitottak az újra, és azoknak is, akik zártak, de nyitni akarnak.

Változni fogunk, és ez hatással lesz környezetünkre is.